Uitzenden

Bij het uitzenden is er veel flexibiliteit voor zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht.
De uitzendkracht wordt door Marnic uitzendbureau geselecteerd en bij de opdrachtgever voorgesteld. Kan de uitzendkracht aan het werk dan is er geen overeenkomst voor bepaalde tijd nodig, de uitzendovereenkomst kan per direct worden beeïndigd. Als opdrachtgever krijg je op de factuur enkel de uren gefactureerd die daadwerkelijk door de uitzendkracht zijn gewerkt. Een ideale oplossing als je veel met pieken en dalen in het werk te maken hebt, op de drukste momenten zet je uitzendkrachten in en neemt het werk weer af dan kun je afscheid nemen van jouw tijdelijke krachten.

Verder zijn er geen bijkomende werkzaamheden zoals zelf de vacature openzetten en de reacties doornemen om daar een passende medewerker uit te selecteren. Ook de verdere administratieve afhandeling, denk hierbij aan het opstellen van een contract, nemen wij als uitzendbureau van je over. En als laatste doet Marnic uitzendbureau ook de uitbetalingen van het salaris aan de medewerker.  Jij als opdrachtgever heeft dan verder nergens geen omkijken meer naar en ontvangt per afgesproken termijn hier een factuur voor.

Lees ook de brochure van de NBBU.

Benieuwd wat Marnic uitzendbureau voor je kan dan op uitzendgebied, neem dan een contact op met een van onze medewerkers. Zij staan jou graag te woord.