Vacatures administratie Marnic Werkt

Vacatures in de administratie

Bij Marnic Werkt vind je regelmatig afwisselende vacatures in de administratie. Zo hebben we vacatures voor administratief medewerkers, receptionisten, management assistenten en financiële medewerkers. Binnen onze klantenkring kunnen wij samen met jou op zoek naar de juiste baan. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben, ga dan direct naar het vakgebied administratie of neem contact met ons op.

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Persoonlijk contact
  • Ruim aanbod in vele vacatures
  • Veelal projecten voor lange duur mèt echt kans op een vaste baan
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de administratie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière in de administratie dan ben je bij Marnic Werkt op de juiste plek. Wij hebben diverse vacatures in de administratie en helpen jou graag met het vinden van de juiste werkplek. Zo hebben wij regelmatig nieuwe vacatures voor verschillende functies binnen de administratie op zowel MBO als HBO niveau. 

Verschillende vacatures in de administratie

Een baan als administratief medewerker is afwisselend. Zo voer je diverse taken uit en is organiseren een van je sterke punten. Jij zorgt er voor dat alle informatie (administratie) op de juiste manier wordt verwerkt en opgeslagen. Vaak werk je samen met een team en worden de taken goed verdeeld. Zo kun je denken aan de volgende functies:

Administratief medewerker: Jij zorgt voor structuur & orde. Je beheert agenda's, verstuurt offertes en houdt de personeelsregistratie bij. Uiteraard ken je iedereen binnen het bedrijf en weet jij precies hoe jij ze het beste kan helpen. 

Financieel administratief medewerker: Jij bent een topper met cijfers en houdt zicht op de euro's. Je hebt de zaakjes goed op orde en houdt overzicht over de declaraties. Alle geldstromen die binnenkomen en er uitgaan heb jij duidelijk in beeld.

Management assistent: Rots in de branding. Jij ondersteunt het management op alle fronten, zo beheer je agenda's en zorg je voor een goed bijgehouden mailbox. Uiteraard help je met diverse voorbereidingen voor meetings en ontzorg jij het mangement. 

Receptionist: Het gezicht van het bedrijf. Met een lach op je gezicht ontvang jij de klanten en weet je het antwoord op vele vragen. Multitasken is geen enkel probleem en jij staat voor iedereen klaar.

Hoe kan jij starten

Wij willen jou graag een passende baan in de administratie bieden en vinden jouw eigen wensen belangrijk. Wij maken graag persoonlijk met je kennis en tijdens een informeel gesprek kunnen wij jouw wensen samen bespreken en dan met elkaar kijken naar de mogelijkheden.

Heb jij interesse in een vacature in de administratie of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.