Vacatures bouw Marnic Werkt

Vacatures in de bouw

Bij Marnic Werkt vind je uitdagende vacatures in de bouw. Zo hebben we vacatures voor bouw medewerkers, steigerbouwers, stratenmakers, metselaars en stukadoors. Binnen ons uitgebreide netwerk kunnen wij samen met jou op zoek naar de juiste baan. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben, ga dan direct naar het vakgebied bouw of neem contact met ons op.

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Persoonlijk contact
  • Ruim aanbod in vele vacatures
  • Veelal projecten voor lange duur mèt echt kans op een vaste baan
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de bouw

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of volgende stap in je loopbaan in de bouw dan ben je bij Marnic Werkt op de juiste plek. Wij hebben diverse vacatures in de bouw en helpen jou graag met het vinden van de juiste werkplek. Zo hebben wij regelmatig nieuwe vacatures voor verschillende functies binnen de bouw op zowel ongeschoold niveau als VMBO en HBO niveau. Nog helemaal geen ervaring, dat is geen enkel probleem! Bij Marnic Werkt ben je ook als starter meer dan welkom.

Verschillende vacatures in de bouw

Een baan in de bouw biedt vele mogelijkheden. Jij bent een vakman en werkt met grote ijver in de bouw, uiteraard wil je ook de juiste waardering voor je vakmanschap. Vaak werk je samen met een team van collega's en worden de taken goed verdeeld. Binnen het vakgebied bouw kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende functies:

Steigerbouwer: Jij bent onmisbaar in de bouwsector. Samen met jouw collega's zorgen jullie voor de op- en afbouw van steigers op de projecten. Zonder jullie kunnen bouwvakkers niet al hun werk op een veilige manier uitvoeren.

Metselaar: Halfsteens- of wildverband. Voor jou geen probleem, jij maakt metselwerk dat je blijft zien (schoon metselwerk) of dat verdwijnt achter panelen/ stucwerk (vuil metselwerk). In jouw metselwerk houd je soms ook al rekening met andere bouwkundige voorzieningen.

Stratenmaker: Jij bent een topper met stenen. Jij creëert strakke en nette ondergronden met de juiste materialen. Dankzij jou lopen wij over stoepen, terrassen, straten en pleinen.

Stukadoors: Gladstrijker of verfraaier. Jij bent de specialist in het afwerken van wanden en plafonds. Jij vormt een mooie afwerklaag voor het interieur of exterieur en zorgt met deze laag voor bescherming of verfraaiing van muren en plafonds.

Hoe kan jij starten

Wij willen jou graag een passende baan in de bouw bieden die past bij jouw vakmanschap en passie voor het bouwvak. Wij maken graag persoonlijk met je kennis en tijdens een informeel, laagdrempelig gesprek kunnen wij jouw wensen samen bespreken en dan met elkaar kijken naar de mogelijkheden.

Heb jij interesse in een vacature in de bouw of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.