Vacatures interieur Marnic Werkt

Vacatures in de interieurbouw

Bij Marnic Werkt vind je bijzonder ruim aanbod van vacatures in de interieurbouw. Zo hebben we vacatures als meubelmaker interieur, meubelmaker luxe jachtbouw, interieurbouwer, machinaal houtbewerker en nog andere functies waarin je met jouw vakmanschap prachtig maatwerk kan leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk in deze sector opgebouwd. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben, ga dan direct naar het vakgebied interieurbouw of neem contact met ons op.

 

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Dè specialist in de interieurbouw
  • Al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner met kennis van de interieurbouw
  • Persoonlijk contact en aandacht voor jouw talenten
  • Ruim aanbod van vacatures in de interieurbouw in heel Nederland
  • Langdurige projecten in de interieurbouw en mèt echt kans op een vaste baan
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen
  • Goed salaris en altijd op tijd met betalen

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de interieurbouw

In de interieurbouw heb je een afwisselende baan waarbij jouw vakmanschap goed tot zijn recht komt. Tijdens het werken in de interieurbouw houd jij je bezig met het realiseren van een uniek project. Samen met jouw collega's werken jullie zorgvuldig en hebben jullie een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. De interieurbouw is een creatieve en prachtige branche met niet alleen stijlvolle, maar ook praktische resultaten.

Verschillende vacatures in de interieurbouw

Het aanbod van vacatures in de interieurbouw is bij Marnic Werkt nogal variërend en door het hele land heen. Zo lopen de projecten uiteen van vacatures in de jachtbouw, scheepsbouw of luxe interieurs. Vacatures binnen de interieurbouw zijn bijvoorbeeld: 

Meubelmaker luxe jachtbouw: Vakmanschap en kwaliteit. Jij bent onmisbaar in de jachtbouw. Op basis van digitale tekeningen en specificaties maak je (onderdelen van) meubels en interieurs. Samen met je team zorgen jullie ervoor dat het hoogste kwaliteitsniveau wordt bereikt.

Meubelmaker interieur: Zorgvuldig en zelfstandig. Jij houdt van een uitdaging en bent een echte teamplayer. Je bent gewend aan deadlines en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, inzicht en aanpassingsvermogen. Vanaf de technische tekening maak jij een stijlvol meubelstuk.

Interieurbouwer: De alleskunner met passie. Samen met de rest van de specialisten in jouw team bouw je complete, stijlvolle maar ook praktische interieurs. Je bent de expert op het gebied van houtbewerkingsmachines en handgereedschap. 

Meubelspuiter / lakker: De uitblinker met de juiste finishing touch. Je voorziet de interieurs en exclusieve materialen met de juiste laktechniek van een prachtige laag. Met het aflakken en poesten zorg je voor een hoog kwaliteitsniveau en ben je trots op ieder eindresultaat. 

Machinaal houtbewerker: Jij staat aan de basis. Zonder jouw kennis van diverse soorten machines en exclusieve houtsoorten kan de rest van je team niet verder. Jij maakt de onderdelen en produceert vanaf productietekeningen en materiaalstaten. Jij zorgt voor topkwaliteit van je werk. 

Hoe kan jij starten

Door de jarenlange ervaring in de interieurbouw heeft Marnic Werkt de juiste kennis in huis om jou de juiste werkplek met passende werkzaamheden te bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en dat al je talenten tot zijn recht komen. 

Heb jij interesse in een vacature in de interieurbouw of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.