Vacatures jachtbouw Marnic Werkt

Vacatures in de jachtbouw

Bij Marnic Werkt vind je uitdagende vacatures in de jachtbouw. Zo hebben we vacatures als scheepstimmerman, interieurbouwer, meubelmaker, jachtmonteur, jachtschilder en veel meer functies van vakmensen met hun vaardigheden binnen de jachtbouw om prachtig maatwerk te leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk in de maritieme sector opgebouwd. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben,
ga dan direct naar het vakgebied jachtbouw of neem contact met ons op.

 

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Dè specialist in de jachtbouw
  • Al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner met kennis van de jachtbouw
  • Persoonlijk contact en aandacht voor jouw vakmanschap
  • Vele vacatures in de "kleine" jachtbouw als in de mega jachtbouw van zeiljachten en motorjachten
  • Langdurige projecten in de jachtbouw en mèt echt kans op een vaste baan
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen
  • Goed salaris en altijd op tijd met betalen

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de jachtbouw

Altijd al mee willen werken aan de bouw van superjachten? Dan ben je bij Marnic Werkt aan het juiste adres. Tijdens het werken in de jachtbouw houd jij je bezig met het realiseren van een uniek project. Een jacht is immers maatwerk en jouw werkzaamheden leveren vaak een schitterend eindresultaat op. Welke rol je ook speelt binnen het team.

Verschillende vacatures in de jachtbouw

Geen ontwerp is hetzelfde, geen jacht is gelijk. Dat geeft veel variatie en uitdaging binnen het aanbod van vacatures in de jachtbouw. Je werkt namelijk binnen een team met verschillende specialisten aan ieder project. Al deze specialisten, en nog veel meer, zijn essentieel om prachtige luxe jachten tot in detail te realiseren. Specialisaties binnen de jachtbouw zijn bijvoorbeeld: 

Scheepstimmerman: Jij bent onmisbaar in de jachtbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor het interieur, anderen voor het exterieur of soms zelfs allebei. Samen met jouw collega's brengen jullie de tekeningen en schetsen tot leven.

Meubelmaker: Kwaliteit en vakmanschap. Jij maakt prachtige (onderdelen voor) luxe interieurs op basis van tekeningen en specificaties. Al je kennis van materialen en gereedschappen zorgen voor werk van het hoogste kwaliteitsniveau. Met jouw vakmanschap vind je slimme oplossingen voor praktische problemen.

Interieurbouwer: De alleskunner binnen de jachtbouw. Samen met de rest van de specialisten in jouw team bouw je complete interieurs in de jachtbouw. Je bent de expert op het gebied van houtbewerkingsmachines en handgereedschap.

Jachtschilder: Breng jachten tot leven met kleur. Jij verft en lakt de binnen- en buitenkant van nieuwe,maar ook oudere jachten. Je behandelt het metaal, hout of kunstof van rompen of interieurs van jachten.

Monteur: Systemen en techniek aan boord hebben voor jou geen geheimen. Machines, motoren, pompen of elektrische componenten jij plaats, maakt en monteert het. Uiteraard test je alles uitvoerig voor de oplevering.

Werkvoorbereider jachtbouw: Spin in het web. Jij weet alles van de ontwikkeling van de technische inrichting en uitrusting van de jachtinterieurs. Samen met jouw team leg je de basis voor een efficiënt bouwproces door de juiste informatie en werktekeningen aan te leveren. 

Hoe kan jij starten

Door de jarenlange ervaring in de jachtbouw heeft Marnic Werkt de juiste kennis in huis om jou op de juiste werkplek met passende werkzaamheden te plaatsen. Je kunt kijken of het werk of het project bij je passen en past deze niet dan zoeken wij verder voor je en stemmen je wensen verder af op hetgeen je wel zoekt.

Heb jij interesse in een vacature in de jachtbouw of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.