Vacatures scheepsbouw Marnic Werkt

Vacatures in de scheepsbouw

Bij Marnic Werkt vind je uitdagende vacatures in de scheepsbouw. Zo hebben we vacatures als scheepstimmerman, lasser, cascobouwer, scheepselektromonteur en veel meer functies van vakmensen met hun vaardigheden binnen de scheepsbouw om prachtig maatwerk te leveren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk in de maritieme sector opgebouwd. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben,
ga dan direct naar het vakgebied scheepsbouw of neem contact met ons op.

 

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Dè specialist in de scheepsbouw
  • Al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner met kennis van de scheepsbouw
  • Persoonlijk contact en aandacht voor jouw vakmanschap
  • Vele vacatures in de scheepsbouw op diverse werven
  • Langdurige projecten in de scheepsbouw en mèt echt kans op een vaste baan
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen
  • Goed salaris en altijd op tijd met betalen

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de scheepsbouw

Altijd al mee willen werken aan de bouw van schepen? Dan ben je bij Marnic Werkt aan het juiste adres. Tijdens het werken in de scheepsbouw houd jij je bezig met het realiseren van een uniek project. Een schip is immers maatwerk en jouw werkzaamheden leveren vaak een schitterend eindresultaat op. Welke rol je ook speelt binnen het team.

Verschillende vacatures in de scheepsbouw

Geen ontwerp is hetzelfde, geen schip is gelijk. Dat geeft veel variatie en uitdaging binnen het aanbod van vacatures in de scheepsbouw. Je werkt namelijk binnen een team met verschillende specialisten aan ieder project. Al deze specialisten, en nog veel meer, zijn essentieel om prachtige schepen tot in detail te realiseren of te repareren. Functies binnen de scheepsbouw zijn bijvoorbeeld: 

Scheepstimmerman: Jij bent onmisbaar in de scheepsbouw. Sommige scheepstimmermannen zorgen voor het interieur, anderen voor het exterieur of soms zelfs allebei. Samen met jouw collega's brengen jullie de tekeningen en schetsen tot leven.

Lasser: Van kiellegging tot volledig casco. Jij werkt met aluminium, staal, cunifer en rvs. Jij hebt een perfecte beheersing van de techniek, om de meest complexe lasopdrachten aan te kunnen. Dat geeft je voldoening, net als het product dat je bouwt.

Scheepselektromonteur: Systemen en techniek aan boord hebben voor jou geen geheimen. Machines, motoren, pompen of elektrische componenten jij plaats, maakt en monteert het. Uiteraard test je alles uitvoerig voor de oplevering.

Teakdeklegger: Passie voor precisie. Jij zorgt voor de mooiste afwerkingen op een dek van het schip. In deze afwisselende baan maak je mallen, plaatst je teakdek en kit je af. 

Cascobouwer: De samensteller van het schip. Jij kan goed tekening lezen en zet de delen van het schip met de juiste maatvoering in elkaar. Het vraagt hoge kwaliteitseisen op het gebied van de contructieve stevigheid.

 

Hoe kan jij starten

De kracht van Marnic Werkt is dat zij ernaar streeft om haar medewerkers continuïteit te kunnen bieden in het werk en mede daardoor heeft Marnic Werkt een groot aantal van haar medewerkers in vaste dienst. Bij Marnic is niemand een nummer, wij gaan persoonlijk met onze medewerkers om en weten zo ook goed in te schatten welke werknemer goed bij welke opdrachtgever past. 

Heb jij interesse in een vacature in de scheepsbouw of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.