Vacatures schilder Marnic Werkt

 

Vacatures voor schilders

Marnic Werkt biedt al ruim 30 jaar vele vacatures voor schilders. Ben jij al een ervaren vakman of sta jij nog als leerling aan het begin van je kleurrijke carriëre, wij vinden een passende baan voor jou in de schildersbranche. Zo hebben we vacatures voor een allround schilder, onderhoud schilder, nieuwbouw schilder of contructie schilder. Binnen ons grote netwerk kunnen wij samen met jou op zoek naar de juiste baan. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben, ga dan direct naar het vakgebied schildersbranche of neem contact met ons op.

 

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Persoonlijk contact
  • Ruim aanbod in vele vacatures
  • Veelal projecten voor lange duur mèt echt kans op een vaste baan
  • Werk door in de winter
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen
  • Salaris conform de CAO SAG inclusief pensioen bij BPF.
  • Altijd op tijd met de betaling

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken als schilder

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in je carrière als schilder dan ben je bij Marnic Werkt op de juiste plek. Wij hebben diverse vacatures voor schilders en helpen jou graag met het vinden van de juiste werkplek. Zo hebben wij regelmatig nieuwe vacatures voor verschillende functies binnen de schildersbranche voor zowel voor leerlingen als ervaren vakmannen. Nog helemaal geen ervaring, dat is geen enkel probleem! Bij Marnic Werkt ben je ook als starter meer dan welkom. Werk jij als ZZP-er en heb je even wat hulp nodig bij het vinden van projecten, neem dan ook contact op met een vestiging in de buurt. 

Verschillende vacatures voor schilders

Een baan als schilder biedt vele mogelijkheden. Jij bent een vakman en hebt passie voor het mooi maken van woningen, scholen of andere gebouwen. Uiteraard wil je ook de juiste waardering voor je vakmanschap. Vaak werk je samen met een team van collega's en worden de taken goed verdeeld. Binnen het vakgebied schilder kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende functies:

Allround schilder: De alleskunner die overal inzetbaar is. Met jouw ervaring als schilder ben je in te zetten op vele projecten, je kunt werken in de nieuwbouw, maar ook voor een complexe renovatie draai jij je hand niet om. Zo kun je zowel binnen als buiten werken.

Onderhoud schilder: Breed inzetbaar met vakkennis. Jij kan ingezet worden binnen de particuliere sector maar ook voor grote onderhoudsprojecten. Zowel binnen als buiten maak jij de klanten blij met een nieuwe verflaag. 

Nieuwbouw schilder: Jij bent de topper die meters maakt. Jij bent gewend om het tempo hoog te houden, er moeten immers heel wat verfmeters gemaakt worden. Samen met je fijne team zorgen jullie dat projecten binnen de afgesproken tijd worden opgeleverd. Jouw vakwerk is toekomstbestendig.

Constructie schilder: Buitenlucht en hoogte. Jij bent vaak aan het werk aan civiele contructies zoals bruggen, hoogspanningsmasten, kranen of sluizen. Door je werk kom je vaak op bijzondere plekken en werk je veel op hoogte.

Hoe kan jij starten

Wij willen jou graag een werkplek waar je met plezier aan de slag kan en die past bij jouw vakmanschap en passie voor het schildersvak. Wij maken graag persoonlijk met je kennis en tijdens een informeel, laagdrempelig gesprek kunnen wij jouw wensen samen bespreken en dan met elkaar kijken naar de mogelijkheden.

Heb jij interesse in een vacature als schilder of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.