Vacatures schildersbranche Marnic Werkt

 

Vacatures in de schildersbranche

Bij Marnic Werkt vind je een boeiend aanbod van avactures in de schildersbranche. Ben jij al een ervaren vakman of sta jij nog als leerling aan het begin van je carriëre, wij vinden een passende baan voor jou in de schildersbranche. Zo hebben we vacatures voor een allround schilder, timmerman, calculator of projectleider. Binnen ons grote netwerk kunnen wij samen met jou op zoek naar de juiste baan. Benieuwd naar de vacatures die wij momenteel hebben, ga dan direct naar het vakgebied schildersbranche of neem contact met ons op.

 

 

Marnic Werkt voor jou!

  • Persoonlijk contact
  • Ruim aanbod in vele vacatures
  • Veelal projecten voor lange duur mèt echt kans op een vaste baan
  • Werk door in de winter
  • Ervaren intercedenten met kennis van de markt
  • We doen wat we zeggen
  • Salaris conform de CAO SAG inclusief pensioen bij BPF.
  • Altijd op tijd met de betaling

Schrijf je nu in!

Ik wil graag werken!

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werken in de schildersbranche

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of volgende stap in je loopbaan binnen de schildersbranche dan ben je bij Marnic Werkt op de juiste plek. Wij hebben diverse vacatures van starter tot ervaren vakman en helpen jou graag met het vinden van de juiste werkplek. Zo hebben wij regelmatig nieuwe vacatures voor verschillende functies binnen de schildersbranche voor zowel voor leerlingen als ervaren vakmannen. Nog helemaal geen ervaring, dat is geen enkel probleem! Bij Marnic Werkt ben je ook als starter meer dan welkom. Werk jij als ZZP-er en heb je even wat hulp nodig bij het vinden van projecten, neem dan ook contact op met een vestiging in de buurt. 

Verschillende vacatures in de schildersbranche

Een baan als schilder biedt vele mogelijkheden. Jij bent een vakman en hebt passie voor het mooi maken van woningen, scholen of andere gebouwen. Uiteraard wil je ook de juiste waardering voor je vakmanschap. Vaak werk je samen met een team van collega's en worden de taken goed verdeeld. Binnen het vakgebied schilder kun je bijvoorbeeld denken aan de volgende functies:

Schilder: De alleskunner die overal inzetbaar is. Met jouw ervaring als schilder ben je in te zetten op vele projecten, je kunt werken in de nieuwbouw, maar ook voor een complexe renovatie draai jij je hand niet om. Zo kun je zowel binnen als buiten werken.

Timmerman: Breed inzetbaar met vakkennis. Jij kan ingezet worden binnen de particuliere sector maar ook voor grote onderhoudsprojecten. Jij maakt, repareert en monteert. Je beheerst de juiste technieken en bent een kanjer met hout.

Calculator: Op jou kunnen we rekenen. Met je gevarieerde takenpakket is geen dag hetzelfde, je stelt werkbegrotingen op, maakt uitvoeringsplannen en bereidt de inkoop voor. In jouw rol ben je verantwoordlijk voor de volledige voorbereiding.

Projectleider: Jij hebt oog voor detail. Door jouw kunde en kennis zorg je ervoor dat alle projecten vlekkenloos verlopen. Je bent ambitieus en door creativiteit gedreven en jij weet wat er speelt op de projecten.

Werkvoorbereider: Planning en inkoop. Jij maakt een planning en regelt de inkoop en de technische uitwerking. Jij maakt een zorgeloze planning voor je collega's en begeleidt het project. 

Hoe kan jij starten

Wij willen jou graag een werkplek waar je met plezier aan de slag kan en die past bij jouw vakmanschap en passie voor de schildersbranche. Wij maken graag persoonlijk met je kennis en tijdens een informeel, laagdrempelig gesprek kunnen wij jouw wensen samen bespreken en dan met elkaar kijken naar de mogelijkheden.

Heb jij interesse in een vacature als schilder of wil je meer weten over Marnic Werkt, neem dan eens vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt.