Stage lopen bij Marnic Werkt

Praktijkervaring is een van de belangrijkste onderdelen tijdens je studie. Daarom is stagelopen een prominent onderdeel van de meeste studies. Bij Marnic Werkt merken wij dat studenten soms nog wel eens moeite hebben met het vinden van de juiste stageplek ook omdat bedrijven voorzichtiger zijn met het aannemen van stagiairs. Bij Marnic kunnen wij ons hier niet in vinden en denken wij dat stagiairs juist een fijne stageplek nodig hebben, het zijn uiteindelijk de professionals van de toekomst. Daarom hebben wij voor al onze vestigingen altijd een plek vrij voor een stagiair. 

Wat kunnen wij een stagiair bieden?
Wij vinden het belangrijk dat stagiairs worden behandeld als volwaardige collega's, dit houdt in dat je al snel werkzaamheden krijgt die jouw mede-collega’s ook uitvoeren. Wij zullen je veel vrijheid geven in de invullingen van deze werkzaamheden, dus het is belangrijk dat je een proactieve houding hebt en met deze vrijheid om kan gaan. Binnen alle Marnic vestigingen zit er veel kennis, jouw stagebegeleiders werken al vele jaren in de uitzendbranche en met name in de technische branche. Met deze ervaring en kennis kunnen zij jou daarom alle fijne kneepjes van het vak leren.

Organiseert jouw werkgever regelmatig een bijeenkomst of toolboxmeeting? Blijf betrokken. Mocht er een ongeval gebeuren, kan iemand zijn ervaring delen en kunnen jullie samen een plan bedenken om het in de toekomst te voorkomen.

Als je stage gaat lopen bij Marnic kom je in een hecht en gezellig team terecht met ongeveer drie mede-collega’s per vestiging. Dit betekent dat je snel een band met elkaar opbouwt, je moet dus ook niet raar opkijken als de directeur even belt om te checken hoe het met jou persoonlijk gaat en hoe je stage verloopt.

Je zal veel contact hebben met de uitzendkrachten. Je gaat namelijk een uitzending van het begin tot het einde voor de uitzendkracht in orde maken. Uiteraard begint dit met een vacature, deze wordt vaak door een opdrachtgever als aanvraag bij Marnic neergelegd. Dan kom jij in actie en ga je op zoek naar de juiste medewerker. Heb jij deze gevonden dan ga je met de uitzendkracht in gesprek om erachter te komen of dit de juiste persoon voor de vacature is. Daarna zal jij een CV maken en deze versturen naar de opdrachtgever. Is er een match, dan volgt er een administratieve afhandeling die jij dan zelf mag gaan uitvoeren.

Marnic vindt persoonlijk contact erg belangrijk, mochten er zich situaties voordoen waarin Marnic iets kan betekenen voor de uitzendkracht, dan mag jij als stagiair hier uiteraard ook aan meehelpen.

Daarnaast ga mee op klantbezoek of naar een projectbezoek. Zo kun je meekijken met de gesprekken die gevoerd worden op locatie en krijg je zicht op het soort werk dat de uitzendkrachten uit moeten voeren.

Om stage te kunnen lopen bij Marnic volg je bijvoorbeeld één van de volgende opleidingen:

  • Allround Assistent Business Services
  • Commercieel medewerker
  • Consulent commerciële arbeidsbemiddeling
  • Junior accountmanager
  • Legal, Insurance & HR Services Specialist
  • Secretarieel

Goed om te weten is dat de minimale stage periode bij ons in ieder geval 3 dagen per week voor 20 weken is. We willen je graag de juiste ervaring geven en daarvoor is deze minimale periode van belang. 

Ben jij enthousiast geworden en nog op zoek naar een stageplek passend bij je opleiding. Neem dan gerust eens contact met ons op.
Niet op zoek naar een stageplek, maar naar een baan. Kijk dan eens bij onze vacatures.

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor de nieuwste updates!