Marnic Werkt
aan het vinden van jouw medewerker

Flexibel werk is essentieel in de arbeidsmarkt en voor werkgevers. Het is een uitstekende manier om voor groei of tijdelijke pieken extra medewerkers in te zetten. Van belang hierbij is altijd dat de flexibele inzet voor alle partijen goed moet werken. Goed overleg, duidelijkheid en gemaakte afspraken nakomen zijn een vaste waarde bij onze samenwerkingen.

Bij Marnic Werkt is het vinden van een passende match een kerntaak van haar werkzaamheden. Wij houden van een persoonlijke aanpak met een open & eerlijke communicatie. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werkomstandigheden in jouw branche.

Marnic Werkt staat voor:

Marnic Werkt is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van personele dienstverlening. De managers en intercedenten hebben veel kennis en ervaring in de branche en kunnen je uitstekend van dienst zijn. 

Wij vinden het belangrijk om de wet- en regelgeving na te leven en om onze administratie kwalitatief goed uit tevoeren. Daarom zijn wij gecertificeerd en worden alle controles periodiek door externe partijen uitgevoerd. Zo doe je altijd zaken met een gecontroleerde partij.

Al sinds jaar en dag is Marnic lid van de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddelings- en Uitzendbureaus), dè brancheorganisatie van professionele intermediars op de arbeidsmarkt.

Als uitzendbureau hebben wij de mogelijheid om flexibele contractvormen te bieden. Als NBBU lid hanteren wij het fasensysteem. Door deze flexibiliteit kan Marnic Werkt maatwerk leveren, zodat het aantal medewerkers met je meegroeit met een stijgende vraag en kan er geschakeld worden als het even anders loopt.

Belangrijk voor ons is goed werkgeverschap en dat betekent voor ons een goed en passend salaris bieden, correcte toepassing van de inlenersbeloning en een veilige werkomgeving. De medewerker verdient een fijne werkplek.

Bij Marnic Werkt vinden wij duurzame inzetbaarheid belangrijk. Wij bemiddelen onze medewerkers naar een werkplek waar zij de beste versie van hun vakmanschap kunnen laten zien. Tevens ondersteunen wij ook de ontwikkeling en groei van onze medewerkers door scholingsmogelijkheden.

Een van de kenmerken van Marnic Werkt is haar professionaliteit. Door jarenlange ervaring zijn de medewerkers goed op de hoogte, kennen de wetgeving en cao en weten hoe dit alles correct toe te passen.

Door de zorgvuldigheid van het zoeken naar de juiste match, het toepassen van de correcte wet & regelgeving en onze persoonlijke aanpak, zijn wij ervan overtuigd dat wij kwalilteit kunnen leveren.
Met elkaar gaan we op zoek naar de juiste medewerker bij jouw bedrijf en stellen wij ons op als partner. Een partner die met een informele en open communicatie wil helpen bij het oplossen van personele vraagstukken.


Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!